Companie

Qbox Sales este o companie dinamica , cu o viziune moderna care a cunoscut o rapida ascensiune, imbogatindu-si continuu gama produselor si a serviciilor oferite. Succesul s-a datorat mai multor factori, respectiv: Inovatia permanenta, viziunea de ansamblu si permanenta imbunatatire a relatiilor cu clientii.

Profesionalism. Pasiune. Experienta.

Cel mai important activ al firmei este o echipa de 8 de profesionisti formata de-a lungul anilor. Sediul principal al societatii se afla in Sibiu dar activam si in judetele : Brasov, Alba, Cluj, Mures si Hunedoara.

Firma noastra isi desface produsele prin reteaua proprie de agenti de vanzari dar si prin intermediul partenerilor comerciali din fiecare judet. Venim in intampinarea clientiilor cu oferte personalizate , adaptate nevoilor lor in cel mai scurt timp posibil si le garantam ca avem cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

Despre noi

Qbox Sales – Ferestre si usi pentru casa ta!

Alaturi de designul original si paleta coloristica deosebita, caracteristica principala a
produselor Qbox este calitatea, pentru realizarea diverselor modele folosindu-se materii prime de la renumiti producatori de talie mondiala.
Am fi onorati sa va numarati printre clientii sau colaboratorii nostri si va asiguram ca veti gasi in noi un PARTENER de nadejde.
Va multumim!

0
CLIENTI MULTUMITI
0
PROFESIONISTI DEDICATI
24/ 0
NE PUTETI CONTACTA
0
ANI DE EXPERIENTA

Inovație. Calitate. Integritate.

Domeniul principal de activitate este distributia si montajul tamplariei din PVC si aluminiu cu geam termopan si a accesoriilor pentru usi si ferestre.  Alte domenii de activitate sunt confectionarea si montarea jaluzelelor verticale , plase anti insecte dar si sisteme de umbrire si sisteme din sticla securizata.

Qbox ofera o gama complexa de produse: ferestre, usi interioare si de acces, usi de garaj, vitrine, inchideri de sticla, pereti de vant, pereti cortina , accesorii pentru tamplarie, respectiv: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rulouri exterioare, rulouri textile, marchize si parasolare, plase impotriva insectelor, glafuri interioare si exterioare (pervaz), jaluzele exterioare aluminiu. Societatea noastra are echipe proprii de montatori calificati cu vasta experienta in domeniu si la cerere va putem ajuta doar cu servicii de montaj fara a fi nevoie sa cumparati produsele noastre.